Jubileul constipației! Un român aniversează 50 de ani de stat pe tron

Nu doar regina Elisabeta a II-a aniversează o cifră frumoasă în aceste zile. Chiar dacă nu se poate lăuda cu un jubileu de 70 de ani, ca deținătoarea coroanei britanice, românul Marcel Constantin merită și el aprecierea noastră pentru cei 50 de ani de stat pe tron pe care îi împlinește chiar azi.

Începută acum 50 de ani cu o supradoză de banane, domnia pe tron a lui Marcel le dă și azi mari bătăi de cap medicilor de pretutindeni. Orice tratamente au încercat – și au încercat extrem de multe – n-au reușit să-l miște pe românul nostru de pe tron. Iar de acum 12 ani, de când Marcel are smartphone, a devenit și mai greu să fie ridicat de pe tron.

Marcel rămâne un personaj vesel, care nu se lasă doborât de situația în care se regăsește. „Să stai pe tron este o mare responsabilitate, sunt sigur că și regina Elisabeta a II-a ar fi de acord aici cu mine. Și, sincer vă spun, mi-e mai ușor pe tronul meu decât îi e ei pe tronul Angliei. N-aș da tronul meu pe tronul Angliei pentru nimic în lume“, a spus românul nostru.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
3 iunie 2022 08:39
Citește mai mult despre: aniversare tron

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult