Jucătorii de Farmville se plâng că n-au loc în pieţe de ţăranii care vin cu sfeclă adevărată

S-au săturat! Mii de jucători de Farmville îi acuză pe producătorii de fructe şi legume adevărate că au pus monopol pe pieţele bucureştene. Altfel, spun pasionaţii agriculturii virtuale, nu se explică de ce pe tarabele din piaţă nu găseşti nici măcar un cartof de Farmville, ci doar “din aceia urâţi, crescuţi în pământ”. De sfeclă, adaugă fermierii, nici nu mai poate fi vorba.

“E o adevărată mafie a ţăranilor aici”, se plânge Decebal Popescu, posesor a zeci de hectare de teren în Farmville. “Am bătut toată piaţa după nişte sfeclă virtuală, s-o dau porcului meu din Farmville, că nici un friend nu-mi răspunsese la solicitare. Degeaba! Îi întrebam pe ăia ‘Aveţi sfeclă de Farmville?’ şi-mi răspundeau sfidători că nu, că ei au sfeclă de Tărtăşeşti.”

“Ştiu, unii spun că sfecla adevărată are mai multe vitamine şi minerale, şi aş încerca-o cu drag pe contul meu cu porc. Dar să fiu al naibii dacă găsesc la PC-ul meu vreun slot în care să încapă”, adaugă Popescu, vizibil iritat. “Domnule primar: ori îi lăsaţi pe producătorii din Farmville să-şi vândă nestingheriţi marfa în pieţe, ori îmi faceţi o mufă pentru sfeclă!”

Scris de Vasile
5 iunie 2014 15:06

Alte articole

Vezi mai mult