Audiată la Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul mitei primite din partea lui Cristi Borcea, judecătorea Geanina Terceanu susține că măcar finanțatorul dinamovist a fost un domn și i-a dat bani, nu ca Gigi Becali, care i-a îndesat în geantă o bucată de brânză și un pet de plastic cu lapte de oaie. 

judecatoarea spagara branza.jpg

„Am fost la Gigi Becali acasă, așa cum face orice judecător care are o cauză de judecat și acesta mi-a explicat pe îndelete situația. La plecare, o fracțiune de secundă n-am fost atentă, mi-a strecurat ceva în geantă, a zis că e ceva bun pentru mine. Abia când am ajuns acasă mi-am dat seama că este vorba de o bucată de brânză plină de zer, mi-a distrus mai toate hârtiile care le aveam acolo. În plus, am găsit și un pet de cola de 0,5 litri cu lapte de oaie. Chiar și fără să primesc aceste atenții aș fi judecat la fel cauza”, a spus Geanina Terceanu.

Aceasta a ținut și să infirme zvonurile referitoare la faptul că are un copil cu Borcea. „Când am spus asta am fost ironică, am făcut mișto de presă. Oricine știe că de la felație nu poți să rămâi gravidă, nici măcar dacă înghiți, așa cum am făcut eu”. 


Scris de Eftimie | Wednesday, 22.11.2017 17:09 Monden

National Cinematografic