Județul Neamț a câștigat Cheile Bicazului în instanță și azi le-a pus pe Olx

La doar o zi după ce au câștigat definitiv procesul cu Harghita pentru deținerea Cheilor Bicazului, oficialii din Neamț s-au întrunit de urgență, ca să stabilească ce fac cu ele. După doar câteva minute de discuții, absolut toată lumea a fost de acord că cel mai bine este să fie vândute Cheile Bicazului pe Olx.

Oficialii județului Neamț spun că ei oricum nu și-au dorit niciodată Cheile Bicazului, dar s-au implicat în procesul cu județul Harghita doar ca să-i oftice pe unguri. „Și decât să le ținem așa, fără motiv, mai bine le vindem și din banii luați punem termopane noi la primărie – iar dacă mai rămân, sporuri la toată lumea“, spune prefectul de Neamț.

Și se pare că anunțul de pe Olx s-a dovedit inspirat pentru județul Neamț, care a reușit să vândă Cheile Bicazului după doar câteva ore . Ele au fost cumpărate de județul Vâlcea, care se chinuie acum să găsească o soluție ca să mute Cheile Bicazului cu totul în județ. Deși unele surse susțin că Vâlcea le-a cumpărat doar ca să le vândă ungurilor din Harghita la un preț dublu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 ianuarie 2021 13:04
Citește mai mult despre: Harghita Neamt OLX

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult