Juraţii MasterChef au turnat benzină şi i-au dat foc unui concurent care a greşit o salată

Tensiunea din fazele preliminare ale cunoscutului show de televiziune MasterChef a atins cote maxime. Astfel, la ultima ediţie a emisiunii, supăraţi că un concurent a pus prea mult ulei de măsline într-o salată, juraţii au sărit pe el, l-au imobilizat, au turnat benzină şi i-au dat foc.

Primul care s-a isterizat a fost chef Sorin Bontea, cunoscut pentru exigenţa sa. Acesta a fost acompaniat de bucătarul ăla gras şi de chef Florin Dumitrescu, care s-a suit cu picioarele pe pupitru şi a început să urle. Concurentul a încercat să fugă dar a fost placat rapid de gras. Cei trei juraţi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, urlând, în repetate rânduri “aşa să pui uleiul la mă-ta acasă”, “îţi baţi joc de noi” şi “muie”.

Chef Florin Dumitrescu a fost cel mai afectat de eşecul salatei, acesta muşcând dintr-un cameraman. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine şi unui echipaj SMURD care i-au administrat o puternică doză de Diazepam intravenos. Cu toate acestea, emisiunea s-a aflat, în continuare, pe locul doi pe topul audienţelor, după Suleyman, unde sultana Hurrem are, în continuare, probleme cu rivalele din harem.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult