Jurnaliști analfabeți. Alex Bodi este proxenet, nu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu!

Incompetență totală în presa românească. Foarte mulți jurnaliști habar nu au de limba română, scriind greșit ”fostul iubit” și nu ”proxenet” atunci când se referă la Alex Bodi, peștele Biancăi Drăgușanu. Există tot mai multe voci care le bat obrazul așa-zișilor jurnaliști: ”Ce-ați studiat, mă, în gimnaziu? Nu cunoașteți definiția unui cuvânt atât de simplu, precum proxenet?”.

”Un iubit nu petinde bani sau alte foloase de la diverși indivizi, ca să le-o trimită pe Bianca o oră, o noapte sau chiar o săptămână pe la ei. De asemenea, un iubit nu face schimburi de femei cu alți proxeneți, plus diferență”, explică lingvistul Decebal Popescu.

Un alt indiciu că jurnaliștii au comis o eroare este și statusul de Facebook al lui Bodi când s-a combinat cu Bianca: ”In a relationship with Bianca Drăgușanu, commission 50%”.

Se pare că de data asta au fost mai capabili judecătorii, care deși de multe ori sunt prea incompetenți ca să recunoască un pedofil sau un violator, de data asta s-au prins că Bodi e doar un biet proxenet, care exploatează o botoxată pentru bani și nicidecum pentru sentimente.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 noiembrie 2020 18:06
Citește mai mult despre: Bianca Drăgușanu jurnaliști proxenet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult