Jurnalistul Grigore Cartianu a fost agresat de un pedofil

Grigore Cartianu a fost incapabil să-şi mai scrie editorialul din Adevărul, deoarece de două zile e în stare de şoc. El a fost agresat sexual de un pedofil şi nu mai poate să lege două cuvinte, d-apăi patru-cinci, cât conţine în mod normal un comentariu politic de-al său.

Oricine intră acum în biroul lui Cartianu îl găseşte pe redactorul şef al ziarului Adevărul stand în fund, direct pe podea, balansându-se cu genunchii la gură şi cu privirea aţintită în gol.

Agresiunea s-a produs miercuri seara, într-o scară de bloc din zona Giuleşti. Perversul l-a ademenit pe Cartianu cu o ciocolată şi cu secretele morţii Ceauşeştilor, pe care i-a promis că i le dezvăluie cu probe şi declaraţii adunate la dosar. A urmat ceva ce mintea de copil a lui Grigore n-a putut să îndure. Pedofilul a făcut ce-a vrut cu el, călcându-i practic în picioare naivitatea şi inocenţa cu care privise lumea până atunci.

Chestionat în legătură cu agresiunea, Dinu Patriciu nu s-a isterizat deloc, ba chiar s-a bucurat: “Să ştiţi că tot răul e spre bine. Poate de-acum încolo n-o să mai scrie texte puerile, poate şi-a dat şi el seama că lumea nu e aşa cum o credea el.”

Mircea Toma, directorul Agenţiei de Monitorizare a Presei, a spus că agresiuni de acest fel la adresa jurnaliştilor sunt foarte întâlnite în Romania.  El a adăugat că fenomenul e simplu de explicat: ”Ziariştii români sunt atât de puerili şi naivi încât îi excită foarte tare pe pedofili.”

Scris de TNR
1 aprilie 2011 13:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult