Parcă le-a citit Dumnezeu wall-ul de Facebook! Câţiva hipsteri au fost loviţi de ţurţurii picaţi de pe o clădire, unde organizaseră o acţiune de deszăpezire. În timp ce-şi făceau selfiurile şi le postau, ţurţurii s-au desprins şi le-au retezat bărbile. Fiind încălţaţi cu NMD-uri unicat, aceştia nici nu aveau aderenţă şi s-au prăbuşit.hipsteri_loviti_de_turturi.jpg

“Făceam un live de la deszăpezirea intrării principale a unui spital, unde Gabi Firea a depozitat câteva mii de tone de zăpadă şi câţiva colegi au fost atacaţi de ţurţuri pesedişti. Am postat imediat pe Instagram. Din fericire cineva a avut prezenţa de spirit şi a făcut o înregistrare cu aplicaţia Boomerang şi se vede clar, în reluare, cum pică ţurţurii pe ei”, spune Măriuca Aveganei, hipsteriţă.

Ceilalţi hipsteri şi-au făcut selfiuri în timp ce strigau “Colectiv” şi le acordau primul ajutor hipsterilor răniţi. Hipsterii s-au mobilizat exemplar şi au făcut imediat o petiţie pentru desfiinţarea ţurţurilor, iar mâine seară vor avea şi o acţiune de protest la Universitate, unde vor topi un ţurţure.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 12.01.2017 14:04 Monden

National Cinematografic