Justiţie divină. Hipsteri loviţi de ţurţuri când îşi făceau selfiuri la o deszăpezire voluntară

Parcă le-a citit Dumnezeu wall-ul de Facebook! Câţiva hipsteri au fost loviţi de ţurţurii picaţi de pe o clădire, unde organizaseră o acţiune de deszăpezire. În timp ce-şi făceau selfiurile şi le postau, ţurţurii s-au desprins şi le-au retezat bărbile. Fiind încălţaţi cu NMD-uri unicat, aceştia nici nu aveau aderenţă şi s-au prăbuşit.

“Făceam un live de la deszăpezirea intrării principale a unui spital, unde Gabi Firea a depozitat câteva mii de tone de zăpadă şi câţiva colegi au fost atacaţi de ţurţuri pesedişti. Am postat imediat pe Instagram. Din fericire cineva a avut prezenţa de spirit şi a făcut o înregistrare cu aplicaţia Boomerang şi se vede clar, în reluare, cum pică ţurţurii pe ei”, spune Măriuca Aveganei, hipsteriţă.

Ceilalţi hipsteri şi-au făcut selfiuri în timp ce strigau “Colectiv” şi le acordau primul ajutor hipsterilor răniţi. Hipsterii s-au mobilizat exemplar şi au făcut imediat o petiţie pentru desfiinţarea ţurţurilor, iar mâine seară vor avea şi o acţiune de protest la Universitate, unde vor topi un ţurţure.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 ianuarie 2017 15:04
Citește mai mult despre: deszăpezire hipsteri ţurţuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult