Kaufland, soluţie elegantă. A pus caserole cu faţa lui Scărlătescu în toate raioanele, ca să sperie şoarecii

Gata cu șoarecii din Kaufland! Lanțul de supermarketuri a inițiat o campanie masivă de deratizare inteligentă, amplasând caserole cu fața lui Cătălin Scărlătescu prin raioanele strategice, și șoarecii fug mâncând pământul când îl văd. Evident, fug și niște clienți când îl văd pe Scărlătescu, dar cei de la Kaufland spun că e totuși mai bine decât cu șoarecii.

”Nu înțelegeam de ce sunt caserole cu Scărlătescu la făină, pesmet și la brânzeturi. Dar acum înțeleg de ce funcționează. Eu, când văd caserola cu Scărlătescu, instinctiv îmi strâng poșeta la piept. Bănuiesc că șoarecii fac direct comoție cerebrală”, spune o clientă, mulțumită de campania Kaufland.

Angajații Kaufland spun că Scărlătescu e mai bun decât otrava: ”Fața lui de motan care știe ceva murdar îndepărtează inclusiv șobolanii mari din depozit. N-am mai avut nici furturi ca înainte, se zvonește că magazinul e bântuit de un duh pervers, care noaptea trântește marfa și zice: «Ce e asta? Asta numești tu produs?»”, spune Gică, angajat Kaufland.

Scris de Ionut
3 aprilie 2018 20:19
Citește mai mult despre: Kaufland scarlatescu soareci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult