Kim Jong Un e atât de bun la rachete, că a fost invitat să se ocupe de artificii la o nuntă de ţigani

Nu degeaba dă el câte o rachetă balistică pe zi! Celebrul dictator Kim Jong Un a fost remarcat de un clan de ţigani din Bucureşti şi a fost invitat să se ocupe de artificii la nunta unui bulibaşă local. Kim a impresionat şatra cu nişte bubuituri care au acoperit inclusiv boxele unui BMW.

Ţiganii au fost miraţi că în loc să vină Jandarmii să-i amendeze pentru artificii a venit cineva de la o chestie numită NATO, care a vrut să le confişte artificiile şi nuntaşii au fost nevoiţi să dea o şpagă ceva mai mare decât de obicei

Ţiganii sunt foarte mulţumiţi de artificii: “Nu ne-a deranjat că e mai colorat, noi ţiganii suntem toleranţi chiar şi cu gălbejiţii ăştia. Nu ştim unde e Coreea, am auzit că ar fi mai încolo de Galaţi. Domnu’ Kim a venit cu materialele lui. Cel mai mişto a fost când a dat o artifică mare, de am fost toţi fosforescenţi 2 zile, pe urmă ne-au picat dinţii, dar probabil a fost de la mâncare, că am apelat la un bucătar de la Masterchef, ne-am luat ţeapă”, explică Floricica Dansatoarea, nuntaşă ţigancă.

Kim Jong Un le-a mulţumit nuntaşilor pentru banii primiţi, circa 500 de Euro, 200 lei şi un iPhone ciordit, ncasările dublând rezervele valutare ale Coreei de Nord. Mai mult, ţiganii i-au făcut legătura cu şefii de clan din Timişoara şi Strehaia, deci Kim va avea multe contracte la nunţile de anul acesta. În semn de recunoştinţă, un cartier din Pyongyang se va numi Nuţu Cămătaru.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 mai 2017 13:54
Citește mai mult despre: artificii Kim Jong Un nunta rachete tigani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult