În sfârşit nu mai decorează actori expiraţi şi dinozauri comunişti! Într-un acces rar de prezenţă de spirit, preşedintele Klaus Iohannis a acordat în această dimineaţă medalia “Meritul Forestier” copacului în care s-a izbit vehiculul condus de patronul Hexi Pharma.

iohannisadecoratcopacul.jpg
Reticent, copacul a acceptat înalta distincţie prezidenţială, comentând că nu şi-a făcut decât datoria faţă de poporul român, mai ales că în presă au existat voci care au susţinut că pomul a dat dovadă de exces de zel şi neflexibilitate, scoţând din joc o sursă preţioasă de informaţii în scandalul dezinfectanţilor.

Potrivit unor surse oficiale, salcâmul de la Buftea este al doilea arbore decorat de Iohannis, după un gorun în vârstă de 200 de ani care a interpretat un rol episodic în filmul “Dacii”.

Ulterior evenimentului, transmit corespondenţii de la faţa locului, Iohannis a petrecut câteva ore urmărind cu atenţie copacul, dar şi alte câteva plante din imediata apropiere.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 24.05.2016 02:46 Monden

National Cinematografic