Klaus și Carmen au mers în Coreea cu două avioane de lux, că erau certați

Apar noi detalii despre nesimțirea supremă a șefului statului. Surse de pe site-ul boardingpass confirmă că cuplul prezidențial s-a deplasat în Coreea de Sud nu cu unul, ci cu două avioane de lux, deoarece Klaus se certase cu Carmen în dimineața plecării și nu-și vorbeau. Bugetul a trebuit suplimentat de urgență, însă din fericire prietenul din Luxembourg al lui Klaus avea o aeronavă disponibilă, pentru că un șeic își anulase zborul spre Elveția.

”Al dracu` să fiu dacă zbor cu scârba aia! Să mă piseze 18 ore pe avion că de ce mi-am ales cravata asta, că de am vorbit pe whatsapp cu secretara ăluia și așa mai departe. Iau alt avion, să se ducă ea cu ăla oficial”, ar fi izbucnit președintele Iohannis chiar pe aeroportul din Sibiu, unde aterizase ca să-și ia o cafea și gogoși de la Gogosh Coffee and Donuts, cum face înainte de orice zbor internațional.

Se pare că tot scandalul pornise după ce doamna Carmen venise cu o rochie nouă la o ședință CSAT și ”mutul” nu avusese nimic frumos de spus, iar doamna Carmen i-ar fi reproșat că ”bine că ai timp să cumperi rachete Patriot dar să-mi spui o vorbă despre cum m-am îmbrăcat nu ai”, după care ar fi ieșit trântind ușa atât de tare că ministrul Apărării, Tîlvăr, s-ar fi scăpat pe el de anxietate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 aprilie 2024 11:26
Citește mai mult despre: carmen klaus

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult