Kövesi și-a renovat casa. Camera de oaspeți are acum gratii și e dotată cu pat, chiuvetă și vas WC

Laura Codruța Kövesi este vedeta ultimului număr al revistei ”Casa și grădina”. Șefa DNA tocmai și-a terminat de renovat casa și este extrem de mândră de rezultatul obținut. Deși întreaga casă arată spectaculos, se remarcă mai ales noua cameră de oaspeți a Codruței, prin conceptul său inovativ: este dotată cu gratii, iar înăuntru are un pat supraetajat, chiuvetă și vas WC.

”De multe ori sunt vizitată de politicieni, care îmi cer diverse favoruri. Ca să nu fiu catalogată drept lipsită de ospitalitate, îi poftesc în camera de oaspeți și îi închid acolo. Până dimineața finalizez rechizitoriul în cazul lor și pleacă de la mine exact cum merită, în dubă, spre arestul poliției. De aceea nici nu-i spun cameră de oaspeți, ci cameră de acomodare”, a povestit Kövesi în paginile revistei.

Întrebată cum a amenajat subsolul casei, Codruța a fost extrem de secretoasă. Șefa DNA a precizat doar că subsolul este de inspirație medievală, fiind dotat cu tot felul de instrumente folosite intens de biserica catolică în acea perioadă. ”Totul este însă izolat fonic, ca să nu deranjez vecinii în timp ce mă delectez cu sunetele scoase de corupții pe care îi invit acolo”, a mai precizat Codruța Kövesi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
4 mai 2015 16:15
Citește mai mult despre: coruptie DNA kovesi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult