L-a prostit Facebook-ul! Un român s-a dus la curve și a cerut un pupt de sulă, de n-a înțeles aia nimic

Ancorat prea mult în lumea Facebook, un român a ajuns să se facă de rușine la o banală vizită la curve. Din cauza tâmpeniei cu inversarea primelor litere la anumite expresii altfel superbe – gen Duie Mragnea în loc de naturalul Muie Dragnea sau, mai nou, Tuie Mudorel în loc de Muie Tudorel – românul și-a pierdut rațiunea complet și i-a spus unei curve că vrea și el un pupt de sulă.

Evident, nu s-a ales nu nimic în afară de o privire iritată din partea curvei, care i-a mai și aruncat cu sictir un ”Analfabetule, învață să vorbești, că nu ești la sediul PSD aici!”. Degeaba a încercat acesta să-i explice că el e anti-PSD, că #rezist, că n-a mai avut cine-l asculta. Dar, dacă a fost prost și a intrat în hora imbecilă cu inversarea primelor litere, era și normal să fie ignorat complet de curvă.

Despre acest fenoment deranjant a vorbit și reputatul lingvist Decebal Popescu. ”Asistăm la o veritabilă ciumă în limba română, propagată de proști, că altfel nu pot să-i numesc”, spune acesta. ”Indiferent cum scrii, mesajul este același, deci măcar scrie-l corect, nu inversa litere aiurea! Există o singură expresie la care ai voie să inversezi primele litere, una singură și atât: «Muie, mă!». În rest, nu ai voie să faci așa ceva! Decât dacă ești uluitor de prost.”

Scris de Calin
27 februarie 2018 18:02
Citește mai mult despre: facebook prostie

Alte articole

Vezi mai mult