La a doua ediție, Răduleasca a uimit prin decența arătată: ”Andra, soțul tău Măruță o are mică!”

Deși toată lumea se aștepta ca Mihaela Rădulescu să recidiveze cu nesimțirea în a doua ediție ”Românii au talent”, acest lucru nu s-a întâmplat. Dimpotrivă, Răduleasca a dat dovadă de o decență ieșită din comun, cum rar avem ocazia să vedem la televiziunile autohtone.

”Andra, soțul tău Cătălin Măruță nu doar că o are mică, după cum am vaut ghinionul să aflu acum câțiva ani, dar face și cele mai mizerabile emisiuni posibile”, e replica de bun simț pe care Mihaela i-a dat-o colegei ei din juriu. ”Cum poți să stai cu o asemenea ființă, care în emisiunea lui se înconjoară zilnic de pițipoance și maneliști și mai are și creierul unei cimpanzeu retardat? Sincer, nu te înțeleg!”

Ba, mai mult, Mihaela le-a demonstrat tuturor că are un suflet mare și i-a arătat un sân lui Pavel Bartoș, mai mult ca sigur primul sân pe care acesta l-a văzut în viața lui. Pe scurt, Mihaela Rădulescu s-a comportat ca o adevărată doamnă, lucru cu care dealtfel au fost de acord toți românii care s-au uitat vineri la emisiune.

raduleasca_bartos_tata.jpg

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 martie 2015 11:03

Alte articole

Vezi mai mult