La asta chiar nu se aștepta! De Moș Nicolae, un român a primit un cadou de la Iepuraşul de Paşti

Un strop de primăvară în plin decembrie! Un tânăr din Capitală şi-a inspectat în această dimineaţă ghetele lăsate în pragul uşii şi a avut o surpriză de zile mari. În loc de obişnuitele dulciuri de la Moş Nicolae, Dănuţ F. a descoperit ouă vopsite şi iepuri de ciocolată, semn că binefăcătorul său era chiar Iepuraşul de Paşti.

„Ştiţi, Iepuraşii de Paşti nu hibernează, ca Ursul de Halloween sau Ariciul de 1 Decembrie”, a declarat Rilă, actualul Iepuraş de Paşti. „Mă plictiseam şi am hotărât să-l degrevez pe Moş de nişte drumuri. În fond, toată lumea iubeşte cadourile mele, indiferent de sezon.”

„Am crezut că am înnebunit, că s-a îmbătat Moşul sau că e o încurcătură ciudată”, spune tânărul. „De fapt, era o surpriză de la Iepuraş. Ce-i drept, la cât de scumpe sunt ouăle în zilele noastre, pe asta a nimerit-o la fix!”

„Un lucru e clar: iarna asta e plină de cadouri neaşteptate. De exemplu, acum primesc mii de MB de net pe Cartela Vodafone pentru tot netul pe care îl folosesc în altă reţea! În altă reţea!!!”, adaugă Dănuţ. “Oare ce urmează, să-mi aducă Vodafone acasă formaţiile pe care le-am ascultat pe telefon în altă reţea? Hei, de fapt asta ar fi chiar tare!”

Descarcă aplicaţia NetPrimeşti de pe Google Play!

6 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: iepurasul de pasti Mos Nicolae

Alte articole

Vezi mai mult