La Eros Show au fost prezentate și câteva modele hibrid

La salonul Eros Show de anul aceasta s-a lansat un nou model de femeie hibrid, numit Ecoleta Luciu. Vedeta salonului erotic este o femeie de mici dimensiuni, perfectă pentru oraș.

Indiferent de ora la care veniți acasă, femeia hibrid vă va aștepta în pat. Dimensiunile ei mici vă permit să vă strecurați în cele mai înguste spații, așa că nu mai e nevoie să dați ture cu ea în jurul blocului pentru a găsi un loc în care să faceți sex.

Femeia hibrid se alimentează numai electric, așa că va trebui s-o băgați foarte des în priză. Este alegerea ideală și pentru navetiști, care fac zilnic sex zilnic dar pe distanțe foarte scurte. Dealtfel, scurtul este principala atracție a Eros Show-ului din acest an.

Ecoleta este o femeie cu sucțiune față, destul de spațioasă pentru clasa ei. Cu un design nou, cu botul scurt și spatele foarte bombat, ea pare construită în jurul tău. Femeia hibrid acomodează până la trei adulți în același timp, însă cel care care stă în spate este destul de înghesuit de către ceilalți doi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 mai 2011 14:05

Alte articole

Vezi mai mult