La limită! Amanta unui ministru pesedist s-a combinat cu un liberal şi a rămas în Guvern

A fost la mustaţă pentru amanta unui fost ministru pesedist. Vizată de campania liberalilor de a înlocui pilele şi amantele pesediştilor cu propriile pile şi amante, o subsecretară de stat dintr-un minister a reuşit să se salveze în ultimul moment. A găsit un liberal într-o cârciumă şi din prima tentativă s-a şi combinat cu el, profitând de afinităţile dintre pesedişti şi liberali.

“Am stat un pic de vorbă cu el şi după câteva fraze am crezut că e şi ăsta pesedist, că avea aceeaşi mentalitate de ciorditor. Chiar l-am întrebat dacă nu cumva e pesedist, că eu aveam de gând să devin boarfa unui liberal, ca să pot rămâne pe postul din minister. Se pare că nu degeaba zic unii că PSD şi PNL sunt aceeaşi mizerie”, spune Rux , amanta din Guvern.

Rux a scăpat de demitere în timpul şedinţei de Guvern, când se striga catalogul pilelor şi amantelor. “Când au ajuns la mine, liberalul ăsta al meu a făcut un semn discret şi m-au sărit. Îmi venea să mă bag sub masă, dar nu de ruşine, ci ca să-mi arăt aprecierea”, spune Rux , amantă traseistă.

Situaţia amantelor şi pilelor pesediştilor e principala preocupare a noului executiv. La intrarea în Guvern, pilele şi amantele liberalilor strigă spre pilele şi amantele pesediştilor: “Eliberaţi mai repede birourile!”, semn că vine o schimbare serioasă.

Scris de TNR
6 noiembrie 2019 16:11
Citește mai mult despre: amant

Alte articole

Vezi mai mult