„La Maruta”, si anul acesta emisiunea preferata a românilor cu 2 clase

Explozie de bucurie în platourile Pro Tv dupa ce emisiunea lui Maruță a trecut cu brio cel mai important test al anului: pentru a 6-a oară consecutiv a fost votată cea mai iubită emisiune de românii cu 2 clase.

“Aș minți dacă aș spune că nu am avut emoții. Emisiunea baieților de la Taraf Tv este greu de concurat, însă am muncit mult pentru a-i face fericiți pe cei ce ne privesc. Zilnic ei preferă să-și irosească ore prețioase din viață și îi iubesc pentru asta. Până la urmă acesta este publicul nostru țintă, pentru el ne dăm peste cap să îi aducem pe cei mai căutați oligofreni în platou, pentru el dezbatem subiecte de interes national, cum ar fi culoarea hârtiei igenice din casa Andreei Marin, asta ca să dau decât un exemplu”, s-a laudat realizatorul emisiunii.

Telespectatorii fideli au împărtășit veselia lui Măruta. “Vestea m-a bucurat teribil și iremediabil”, povestește Florin Dragomir, 44 de ani, fost hoț de fier vechi și actual paznic la o casă de amanet din județul Dâmbovița. “Adevarul este că nu înteleg toate emisiunile, asa ca de multe ori rog un prieten să mi le explice. Așa am aflat de fapt ce a fost în sufletul Biancăi Drăgușanu când a plecat la Victor Slav cu Adrian Cristea, pentru că nu mai era binevenită la Paris”, a explicat Dragomir.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
29 martie 2014 06:03

Alte articole

Vezi mai mult