La mulţi ani 2016! Pentru bărbaţi, anul începe abia după ce scapă de Valentine’s, 1 şi 8 martie

După îndelungi patimi, bărbaţii pot în sfârşit sărbători intrarea în anul 2016. Pe 9 martie, odată scăpaţi de Valentine’s Day, de Mărţişor şi de Ziua Femeii, bărbaţii simt că viaţa are din nou sens. Şi cum anul acesta 9 martie cade miercuri, bărbaţii pregătesc pentru această seara cele mai monstruoase chefuri ale anului.

„Pentru orice bărbat normal, anul începe pe 9 martie şi se termină pe 13 februarie. Intervalul 14 februarie – 8 martie este o nebuloasă, o perioadă pe care fiecare bărbat încearcă, pe cât posibil, s-o uite. Pentru noi, aceasă perioadă este un fel de sfârşit de lume. An de an, pe 13 februarie, noi sărbătorim un sfârşit de lume, nu un simplu sfârşit de an”, susţin bărbaţii.

Pentru a intra în noul an regeneraţi, bărbaţii încearcă să-şi şteargă din memorie absolut toate evenimentele cuprinse în intervalul 14 februarie – 8 martie. Dacă întrebaţi azi un bărbat ce i-a luat iubitei ieri, de 8 Martie, nu o să ştie ce să vă răspundă. Evident, bărbaţii nu mai ştiu nici cum arată mărţişorul pe care l-au luat de 1 Martie, nici la ce restaurant şi-au dus partenerele de Valentine’s Day, ei au şters deja din memorie toate aceste detalii irelevante.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 martie 2013 02:03

Alte articole

Vezi mai mult