La mulţi ani, Alex Velea! Intrăm în anul chinezesc al Maimuţei

Astăzi, 8 februarie, păşim în Noul An Chinezesc, care se încheie în data de 27 ianuarie 2017 și care va fi sub semnul Maimuței de foc. Tradiţia chinezească spune că Anul Maimuței de foc este simbolul activităților febrile, realiste, deseori ingenioase, dar și al situațiilor neprevăzute. Maimuța de foc are mult noroc pentru că este mereu activă și abilă în evaluarea evenimentelor majore. De aceea, niciodată, nimeni nu va muri de foame în familia Maimuței, așa că Antonia nu are de ce să se teamă.

Cel mai cunoscut reprezentant al zodiei Maimuța de foc este, în România, maimuța tatuată. Alex Velea a sărbătorit intrarea în anul de foc cu prietenii, la Zoo Băneasa. La miezul nopții au numărat înapoi de la 10, câte degete au la mânilile de jos, și au strigat „Boom shakalaka” de au răsunat toți copacii din zonă. 

Anul maimuței de foc va aduce pentru sărbătoritul acestei zodii un belșug de banane coapte, o vară fierbinte și, dacă dă Dumnezeu și Buddha, și o căsătorie cu aleasa inimii lui, cântărețul Smiley. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 februarie 2016 10:23
Citește mai mult despre: Alex Velea maimuta zodiac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult