Dublă aniversare pentru Cabral. Simpaticul prezentator TV împlinește azi 40 de ani și celebrează totodată prima zi din viața lui în care are mai muți ani decât centrimetri. Dacă alți români aniversează asta până să împlinească 18 ani, unii chiar înainte să-și facă buletin, Cabral a avut de așteptat aproape jumătate de secol.

cabral_pahar_vin copy.jpg ”A fost o așteptare luuuungă, extrem de luuuuungă”, le-a spus Cabral invitaților săi, făcându-le pe toate femeile să roșească și pe toți bărbați să plece capul în pământ. ”Sper ca de acum încolo să se vorbească despre anii mei, nu despre centrimetrii pe care-i am. Adio, 39, bine-ai venit, 40!”

Odată ce Cabral a depășit cu numărul anilor bariera centimetrilor, mai există un singur român major care încă are mai mulți centimetri decât ani: Florin Prunea. Însă nici la el nu va mai dura mult, întrucât fostul fotbalist va face la anul 50 de ani și va intra și el în rândul celor cu mai mulți ani decât centimetri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 04.10.2017 13:58 Monden

National Cinematografic