Cea mai îndrăgită clonă a lui Pepe din România nu se opreşte din scos hit după hit! La nici patru ani după ce a cucerit topurile cu "Pierdut buletin", Smiley revine în atenţia publicului cu noul său single, "Vând Golf 5 2008".

smiley_vand_golf.jpg
Potrivit apropiaţilor, cântecul "Vând Golf 5 2008" e inspirat dintr-o poveste adevărată: puţini ştiu, dar cântăreţul tocmai şi-a scos la vânzare Golful 5 din 2008. "Sigur, ca toţi artiştii, a mai înflorit pe ici, pe colo povestea. Maşina adevărată are vreo 200.000 km la bord şi nu e la primul proprietar", îşi dă cu părerea un vecin al lui Smiley.

"O să fie un succes colosal! Toţi puştii din cartier fredonează deja refrenul: Vând Golf 5 2008 / 80.000 km reali / primul proprietar în România / schimbat distribuţie / nu bate, nu troncăne, exact ca inima ta / Nu fac schimburi / Stimă!", spune Marcu Ţambrea, producător.

"Sincer, decât să pun anunţuri pe net toată ziua, e mai eficient să fac o melodie", a declarat Smiley.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 18.02.2019 17:14 Monden

National Cinematografic