La trei zile după ce-a îmbrățișat un copac, Negoiță și-a prins-o într-o scorbură

De câteva săptămâni, primarul de la Sectorul 3 a dezvoltat o relație nefirească cu ființele de tip arbori. A făcut mai întâi o criză de nervi când niște îngrășământ pus la rădăcina unor copaci a fost considerat o soluție pusă de niște ticăloși ca să ucidă copacii. Iar acum trei zile Negoiță a făcut un live pe Facebook în care îmbrățișa un copac.

Așa că incidentul de azi, când primarul de la Sectorul 3 și-a prins-o într-o scorbură, nu mai miră pe nimeni. Bineînțeles, Robert Negoiță insistă că totul a fost un accident nefericit, că el nici măcar nu știa că arborele avea o scorbură. „Doar am vrut să-l îmbrățișez după care, fără să-mi dau seama cum, m-am trezit cu ea blocată într-o scorbură”, este varianta primarului.

Cei de la descarcerare care au venit ca să-l descarcereze pe Robert Negoiță au însă o altă versiune. „Rar mi-a fost dat să văd așa ceva”, a povestit unul dintre salvatori. „Persoana care ne-a solicitat ajutorul nu doar că o avea blocată în scorbură, dar avea și niște crengi băgate-n… partea dorsală, ca să mă exprim așa. O orgie în toată regula, nici vorbă de accident.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
30 mai 2023 08:03
Citește mai mult despre: Robert Negoita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult