Lady Gaga și-a dezamăgit fanii dând un spectacol banal

Plictiseala a dominat ultimul concert al cântăreței Lady Gaga, ținut la Cairo. Spectatorii au căscat cu gura până la urechi pe toată durata spectacolului. Imediat cum artista a urcat pe scenă și a început să cânte și să danseze, câteva persoane din public au început să sforăie de-a binelea, iar cineva a și vomitat.

Pe la jumătatea concertului cei care încă nu plecaseră din sală erau deja adormiți și visau că sunt acasă, în fotoliu și se uită la un televizor cu purici .

Atmosfera din sală nu a fost câtuși de puțin incendiară sau electrizantă, ca să nu mai vorbim de „spectacol total”. Artista, care de-a lungul vremii a șocat lumea prin ținutele ei nonconformiste și prin atitudinea ei de rebelă, nu a uimit pe nimeni de data asta. De fapt, la începutul concertului Lady Gaga nu a fost recunosută de nimeni dintre cei prezenți la show, iar MC-ul a trebuit să explice cine este Lady Gaga și caută ea pe scenă.

Toți cei care au fost prezenți la acest fiasco total au ieșit din sală cu privirea în pământ și cu lacrimi în ochi: ”Nu m-am mai plictisit așa de când s-a transmis în direct înmormântarea lui Michael Jackson”, a declarat o tânără de 19 ani bucuroasă că a ieșit din sală. Prietena ei este și mai dezamăgită: „Numai eu știu prin ce am trecut în astea două ore. Acum mi-e silă de mine, mă simt murdară și vreau să mor. Îmi pare rău de banii cheltuiți pe bilet, mai bine îmi luam otravă de ei.”

 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
26 octombrie 2010 12:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult