Lansare de carte în comuna Otopeni: „Nunta” lui Cristi Borcea

Lansarea a avut loc duminică seara la Otopeni şi a costat peste un milion de euro. Într-o atmosferă de distincţie şi rafinament, sute de invitaţi l-au felicitat pe Cristi Borcea şi au discutat pe teme actuale din literatura contemporană.

Editorul-şef al volumului, Gigi Becali, face parte dintr-o veche familie de editori de cărţi. La numai unsprezece ani, Gigi Becali citise deja tot Contoarul din casă, ceea ce i-a marcat definitiv destinul. Când s-a făcut mare a cumpărat Editura Armatei, iar acum visul lui este să scoată la lumină toată literatura de contoar din perioada comunistă.

Evident, vedeta evenimentului a fost autorul Cristi Borcea. Aflat la a doilea său volum din Nunta, Cristi Borcea pregăteşte deja volumul trei, care va apărea cel mai probabil peste încă opt ani. Vizibil emoţionat, Cristi Borcea a declarat pentru Observatorul Cultural: „Nu este o ruşine să fii autor de succes. Din fericire, câştig suficient de bine din ceea ce fac, iar asta-mi asigură un anumit confort procreativ. Dar nu-mi place să vorbesc despre bani. Mulţumesc mult actualei mele soţii, adică doamna în rochie albă care este alături de mine acum. Cartea îi este dedicată ei.”

Cum era şi normal, evenimentul a fost transmis de toate posturile de ştiri care se respectă. Interesul pentru aceste evenimente face mereu audienţă, iar de data asta atmosfera de la lansare a fost de vis. Invitaţii au discutat până de dimineaţă despre Wittgenstein iar editorul a dansat ca la nuntă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
30 august 2011 11:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult