“Laptele şi cornul”, anulat: copiii din zonele sărace vor primi o kendama, să uite de foame

Reducem cheltuielile! În această dimineaţă, Guvernul a anunţat că programul “Laptele şi cornul” va lua sfârşit, urmând să fie înlocuit în toamnă de noul program „Înfige-o în băţ”. Prin intermediul acestuia, copiii din zonele defavorizate vor primi o kendama, cu care se vor putea juca ori de câte ori îi apucă foamea.

„Hrana e doar o soluţie temporară la nevoile individului, în timp ce o kendama e complet neperisabilă, poţi s-o foloseşti zilnic, din clasa I până termini liceul. Hrană pentru suflet!”, a declarat Eugen Mache, secretar de stat, în cadrul unui workshop de kendama ţinut în faţa comunităţii de subnutriţi din Gorj.

Ulterior, interpretul CRBL a executat câteva giumbuşlucuri, fiind aplaudat de mai mulţi membri ai publicului care încă aveau forţa necesară.

Pentru că „UE nu dă bani pentru aşa ceva”, programul va fi finanţat de la bugetul de stat, iar licitaţiile pentru achiziţionarea a 900.000 de kendame originale, de cea mai bună calitate, vor avea loc în următoarele săptămâni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 mai 2017 16:05
Citește mai mult despre: foame kendama laptele si cornul saracie

Alte articole

Vezi mai mult