Laura Andreşan, pe locul patru în topul celor mai anti-sexy femei

Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că Laura Andreşan nu este cea mai urâtă femeie din lume, dar este pe locul patru. Profa de sex este depăşită de încă trei femei tinere, faţă ce care şi un bull-terrier pare atractiv.

Contrar aparenţelor, Profa de sex are rivale serioase în lumea femeilor incredibil de urâte. Doctorul Michael Sucks, cercetător-şef la Smithsonian Institute for Ugly People (SIUP), o studiază de mulţi ani pe vedeta noastră şi este de părere că ea nu este cea mai respingătoare femeie de planetă, aşa cum credeam cu toţii. „Într-adevăr, are o strungăreaţă de doi centimetri, are nările ca de mistreţ şi ochii foarte depărtaţi, dar asta nu înseamnă totul. Bine, ar mai fi şi atitudinea ei de tractoristă plus un zâmbet care prevesteşte cancerul, dar toate astea nu sunt suficiente pentru a speria pe absolut toţi bărbaţii din lume.”

Deşi e greu de imaginat, există situaţii în care un bărbat ar putea fi atât de disperat încât să ajungă să facă sex cu Laura”, ne spune cercetătorul american. „Gândiţi-vă numai că unii oameni ajung să facă sex cu animale moarte, aşa că nu subestimaţi puterea disperării.”

Într-adevăr, dacă e să fim sinceri, chiar şi un neprofesionist ar putea concluziona că Laura Andreşan nu e chiar atât de urâtă. Văzută numai de la spate, noaptea, pe o ceaţă densă, Laura ţi-ar putea părea oarecum umanoidă. Totul depinde de cât alcool ai băut, ce droguri tari foloseşti sau câţi ani de puşcărie ai ispăşit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 octombrie 2010 16:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult