Le-a lipit o avere pe frunte! Interlop, falit după ce Salam a venit cu o orchestră de 300 de oameni

Dramă în familia lui Manfred Cârlig, temutul cap al interlopilor din Buftea! La botezul unuia dintre fiii cămătarului, manelistul Florin Salam a venit cu o orchestră completă, de 300 de instrumentişti.

Recitalul de manele a fost unul de excepţie, spun apropiaţii, dar l-a sărăcit total pe Cârlig, care a fost nevoit să le lipească muzicienilor bancnote pe frunte toată noaptea.

“Sunt disperat”, spune Cârlig, numărând monedele cu care a rămas după eveniment. “L-am sunat pe Salam şi i-am spus, boss, vreau să cânţi la botezul lui fi-miu, da’ să fie ceva special, mă înţelegi? Salam mi-a zis că sunt fratele lui, şi pentru mine o să aducă nişte băieţi de nota 10, să facă show de show”

“De unde era să ştiu că vine cu un băiat la piculină, unul la flaut, oboi, clarinet, fagot, trompetă, trombon, corn, tubă, saxofoane, 200 de viori, 2 clavecine, marimbafon, theremină, toba mică, toba mare şi o orgă de biserică? Noi, interlopii de ţară, nu avem atâţia bani, când s-a crăpat de ziuă mai aveam 47 de cenţi în cont şi vreo doi dolari în Paypal”, povesteşte, cu lacrimi în ochi, Manfred Cârlig.

Mai mult decât atât, spun martorii la botezul cu ghinion, unul dintre violonceliştii lui Salam s-a născut cu două frunţi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
2 martie 2016 19:11
Citește mai mult despre: Florin Salam interlopi manele orchestra

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult