Gata cu abuzurile hotelierilor! Pentru ce să fii urmărit de executori toată viaţa? Guvernul a dat o lege prin care sejurul în Poiană se consideră achitat în momentul în care predai cheile casei, fără să mai plăteşti alte rate.hotel_poiana_brasov.jpg

“Cel mai bine e ca în momentul în care ţi se dă cheia de la cameră să dai şi tu cheia de la casă, că altfel îţi percepem dobândă pentru perioada sejurului. Aşa, ne-ai dat titlul de proprietate şi ai scăpat de grija datoriilor la hotel. E doar o casă, doar n-o iei cu tine când emigrezi” explică Paul Andreianu, manager hotel din Poiana Braşov.

Cei care se gândesc să meargă în Poiana de mini-vacanţa de 1 Decembrie sunt aşteptaţi cu multe surprize şi activităţi tradiţionale, precum buzunărirea când sunteţi pe pârtie, sau schimbarea prosoapelor cu unele din altă cameră. Pentru că e frig, clienţii sunt rugaţi să pregătească sume suplimentare pentru pornirea căldurii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 26.11.2015 18:59 Monden

National Cinematografic