Veşti proaste pentru fumători! Anul acesta, legea pentru combaterea consumului de tutun trece de pe “normal” pe “hard”! Începând cu data de 1 martie, nu doar că fumatul va fi în continuare interzis în spaţiile închise, dar cei care ies afară la o ţigară vor fi obligaţi prin lege să stea într-un picior. În caz contrar, ei riscă amenzi usturătoare.

fumatorintrunpicior.jpg
“Am început să mă antrenez de când am auzit că vor ăştia să schimbe legea. La început a fost greu, dar m-am obişnuit. Totuşi, nu vreau să ştiu ce urmează”, spune Geani P., fumător, stând într-un picior, exact ca o barză, în dreptul uşii unui bar din Capitală.

Următoarele etape ale planului anti-fumat, conform ultimelor directive europene, vor fi fumatul permis doar stând în mâini, fumatul doar în timp ce vorbeşti despre emisiunile de gătit ale lui Horia Vârlan şi fumatul pe cocoţate, în care nu ai voie să atingi solul cât timp ai o ţigară în gură.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 16.02.2018 21:01 Monden

National Cinematografic