Legende urbane! Mulți bucureșteni cred că scuiparea semințelor pe asfalt crește potența la bărbați și fertilitatea la femei

Bucureștiul este cunoscut ca oraș dar, cu toate aceastea, elementele specifice zonei rurale se întâlnesc și aici. Legendele și miturile bucureștenilor sunt adaptate locului în care au crescut. Astfel, una din legende spune că scuiparea semințelor pe asfalt crește potența la bărbați și fertilitatea la femei.

„Voiam de mult să am un copil. După ce am spart semințe în dinți și am scuipat cojile pe asfalt am întâlnit un bărbat adevărat, cu trening nou, care scuipa semințe la 5 metri de mine. Acum suntem căsătoriți și așteptăm al treilea copil”, a mărturisit o tânără mamă din București.

Ca toate legendele și aceasta are parte de detractori. „Nu contează unde arunci cojile dacă vrei potență, pe asfalt sau pe iarbă. Semințele același gust are”, a declarat un om de știință din Pantelimon. În schimb, bătrânii locului sunt deranjați de lipsa de maniere a cocalarilor tineri: „Pe vremea mea nu era așa! Semințele erau mâncatre în casă iar cojile scuipate în farfurie. Generația asta…, vai de capul lor”, a mărturisit o bătrânică din același cartier.

Autor: Cristian Tămîrși

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 mai 2017 10:05
Citește mai mult despre: fertilitate mituri potență seminte

Alte articole

Vezi mai mult