Leo din Strehaia a schimbat şamponul calului, că-i umplea covorul din sufragerie cu mătreaţă

Probleme în capitala ecvestră a României! Leo din Strehaia a făcut o criză de nervi, pentru că se săturase să vadă cum mătreaţa calului umple sufrageria palatului. Dar totul are o limită. Când prințul țiganilor a găsit mătreață de cal inclusiv în turnulețe, a decis să schimbe șamponul calului.

”Când îl ţesălam ziceai că ninge, aşa îi curgea mătreaţă din coamă. Nu puteam să-l călăresc, că nu vedeam nimic, parcă eram într-un nor de praf. Mi-a umplut Mercedesul cu mătreață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt chel, altfel credea lumea că e mătreața mea”, spune Leo.

Nu sunt singurele probleme cu acest cal: ”E foarte pretențios. Pentru că e mare, îl spăl în piscină. Nu vreți să știți ce înseamnă să ți se umple sita de la scurgere cu păr de cal. I-am luat potcoave cu pluş, că-mi zgâria parchetul pe care l-am pus peste marmură, că marmura îmi ținea rece la picioare”, povestește Leo din Strehaia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
29 octombrie 2016 11:10
Citește mai mult despre: cal mătreață Strehaia

Alte articole

Vezi mai mult