Li s-a urât de tot cu munca! Un vasluian aşteaptă jandarmii să vină să-i omoare vecinul

S-au săturat de muncă! Tot mai mulţi vasluieni se gândesc să renunţe şi la ultimul efort pe care îl mai făceau de câteva ori pe an, uciderea vecinului. Printre aceştia, Sandu T., un gospodar în vârstă de 49 de ani, a recunoscut deschis că nu se mai atinge de vecinul său, dar are încredere că o să trimită statul pe cineva să-l omoare pentru el.

“Statul trăieşte de pe urma mea, din acciza pe alcool pe care o plătesc zilnic din ajutorul meu de şomaj! Ar fi cazul să facă ceva şi pentru mine”, spune Sandu, relaxându-se în faţa porţii cu o sticluţă de vodcă. “Sigur, mai vin jandarmii să ne ajute la muncile uşoare, la dat zăpada sau refăcut podul, dar să omori un vecin, aia e muncă adevărată, domnule. Vecinul se zbate, fuge, uneori e înarmat… Ia să pună şi ei mâna pe topor, să vadă ce greu ne e.”

La rândul său, vecinul lui Sandu are şi el câteva răfuieli cu alţi săteni, care au şi ei, fiecare, o serie întreagă de vendete personale, astfel încât, dacă va avea loc, intervenţia Jandarmeriei pentru uciderea vecinilor din judeţul Vaslui ar putea fi una complexă şi de durată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
3 martie 2017 16:03

Alte articole

Vezi mai mult