Lia Bugnar arestată pentru fugă de la locul accidentului după ce a căzut cu bicicleta

Probleme tot mai mari pentru actrița Lia Bugnar. După ce i s-a deschis dosar penal pentru accidentul de bicicletă suferit în weekend, Lia Bugnar a fost arestată timp de 30 de zile pentru fugă de la locul accidentului și pentru că nu și-a acordat primul ajutor ei însăși, victima accidentului.

Comisarul Robert Acrișor confirmă că actrița a fost arestată: ”Legea e lege și trebuie respectată. Suspecta are și circumstanțe agravante, pentru că nu purta cască, deci e clară intenția de a-și face singură rău. Din punctul meu de vedere, o simplă plimbare cu bicicleta prin București înseamnă tentativă de omor la adresa propriei persoane, deci doamna Bugnar să-și ia avocat, că nu scapă”, a spus Robert Acrișor.

Polițiștii spun că Lia Bugnar ar fi trebuit să sune la 112, nu să lase victima să se ducă singură la spital după căzătura cu bicicleta, cum a procedat ea. Procurorii susțin și că ar fi bine ca Lia Bugnar să aibă un RCA valabil pentru bicicletă, altfel riscă să-și achite despăgubiri serioase: ”Dacă victima Lia Bugnar își ia avocat, ar putea pretinde de la Lia Bugnar o sumă frumușică, cu titlul de despăgubiri pentru accident”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 noiembrie 2022 15:46
Citește mai mult despre: bicicleta Lia Bugnar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult