Libidinos arestat în Piața Obor după ce a pipăit insistent roșiile cu țugui

Marcel, un cunoscut pervers din cartierul Colentina, a fost în sfârşit prins de Poliţia Locală! Acesta a provocat un veritabil scandal la Obor după ce, la primele ore ale dimineţii, a pipăit insistent mai multe roşii cu ţugui, în văzul întregii pieţe.

„Erau de faţă zeci de oameni, copii, bătrâni, dar acestui degenerat nu i-a păsat nicio clipă! S-a repezit la roşiile mele cu ţugui, le-a ciupit, le-a gâdilat, le-a pupat, le-a lins… Era ca un animal dezlănţuit. Într-un fel îl înţeleg, că roşiile cu ţugui pot fi irezistibile, da’ eu cum le mai vând acum? Cine mai vrea să-şi facă salată din nişte legume pângărite?”, se plânge Mirela, vânzătoare de roşii.

Perversul Marcel a fost încătuşat de oamenii legii şi dus înapoi acasă, să nu mai pună mâna pe roşii pe care nu le-a cumpărat încă, că nu se face.

„Pe de altă parte, e şi vina roşiilor. Să se acopere cumva, dom’le. Înţeleg că-i cald, da’ să stai aşa, cu ţuguiul pe afară, ne mai apucă pandaliile pe unii”, a bombănit Tache, pensionar aflat în căutare de cartofi pentru piure sau „pireu”, cum e numit piureul în anumite zone ale ţării.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 mai 2022 15:27
Citește mai mult despre: piata rosii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult