Un scandal diplomatic riscă să erupă într-un bloc din cartierul Colentina, unde, spun agenţii Interpol, şi-a făcut ascunzişul un periculos lider al jihadiştilor din Siria. Urmărit internaţional încă din 2001, Hassan ben Kabab este autorul a peste 40 de atentate în 15 ţări şi s-ar fi stabilit în zona Doamna Ghica după ce ar fi moştenit o garsonieră de la o mătuşă.

terorist_restantier.jpg
La insistenţele administratorului, autorităţile române refuză însă să-l extrădeze pentru că teroristul ar avea o restanţă de peste 400 de lei la întreţinere.

“Ce atentate, domnule, astea sunt minciuni ca să nu-mi plătească întreţinerea”, le-a transmis nea Grigore . “Faceţi cu el ce vreţi, îl judecaţi la Haga, îl băgaţi la Guantanamo, treaba voastră, dar până nu se afişează cu banii nu-l las să plece. Uitaţi aici, negru pe alb, pe avizier: 407,5 lei. De trei luni n-am mai văzut un ban de la el. Asta nu e neglijenţă, ăsta e terorism!”

La scurt timp, Organizaţia Internaţională a Administratorilor de Bloc şi Şefilor de Scară (OIABŞS) a declarat că îl susţine în totalitate pe nea Grigore. “În aceste condiţii, extrădarea teroristului restanţier ar putea provoca creşteri ale fondului de rulment în întreaga lume, ceea ce ar echivala cu declanşarea unui nou război mondial”, avertizează ONU.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 16.10.2014 14:38 Monden

National Cinematografic