Liechtensteinul a tăiat porcul, dar a dat jumătate din el elveţienilor, că nu l-a putut mânca pe tot

Ca să simtă și el că e Crăciunul, micuțul stat Liechtenstein a decis ca anul acesta să taie un porc întreg. Numai că, așa cum era de așteptat, Crăciunul a trecut și Liechtensteinul a rămas cu jumătate din porc neatins, pentru că efectiv ”n-a mai intrat”.

”Până acum n-am luat niciodată un porc întreg de Crăciun”, spune prințul Liechtensteinului. ”Mai primeam niște jumări și șoric de la vecinul austriac, ceafă și cârnați de la cel elevețian și aveam suficient cât să hrănim tot Liechtensteinul în seara de Crăciun. Anul ăsta ne-am cam întins, am luat un porc doar pentru noi și acum am rămas cu jumătate din el nemâncat.”

Liechtensteinul a decis în cele din urmă să dea jumătatea de porc elvețienilor. ”Am avut de ales între vecinii elvețieni și cei austricei, dar am decis să dăm porcul elvețienilor”, a anunțat prințul. ”Mai ales că anul ăsta am avut și brad și, cum n-a încăput tot bradul în țara noastră, câteva crengi au trecut peste graniță, la elvețieni. Și i-am cam și afumat când am pârlit porcul, că bătea vântul spre ei.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
26 decembrie 2016 01:12

Alte articole

Vezi mai mult