Polemică dură între titanii gândirii româneşti! După ce Pleşu a spus că-i place Las Fierbinţi, prietenul lui Gabriel Liiceanu n-a mai suportat şi a luat atitudine. Liiceanu spune că Pleşu a întinat idealurile intelectualităţii. Împreună, cele două mari repere culturale ale României au dezbătut mai multe ore care serial e mai bun, spărgând o movilă de seminţe în faţa casei lui Pleşu.plesu_liiceanu_las_fierbinti.jpg

“Păi tu compari repertoriul, anvergura unui Nea Popa din La Bloc cu inepţii ăia din Las Fierbinţi? Pentru asta i-am cărat noi plosca lui Noica, Andrei?”, a răbufnit Gabriel Liiceanu. În schimb, Pleşu îl acuză pe Liiceanu că e prea hipster, că se uită numai la seriale vechi.

Până la urmă, Andrei Pleşu a recunoscut că s-a pripit când a spus că-i place Las Fierbinţi, însă l-a temperat pe Liiceanu: “Gabone, când îmi pun platoul cu şaorme în faţă şi mă pun la televizor, se întâmplă să nu am telecomanda la îndemână şi mi-e lene să mă mai ridic. S-a nimeri să fie Las Fierbinţi, m-am uitat, mi-a plăcut până a apărut Maia Morgenstern”, ar fi declarat Pleşu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 26.08.2016 16:50 Monden

National Cinematografic