Liiceanu, atac dur la Pleşu: „Cum să te uiţi la Las Fierbinţi? E 3 clase sub La Bloc!”

Polemică dură între titanii gândirii româneşti! După ce Pleşu a spus că-i place Las Fierbinţi, prietenul lui Gabriel Liiceanu n-a mai suportat şi a luat atitudine. Liiceanu spune că Pleşu a întinat idealurile intelectualităţii. Împreună, cele două mari repere culturale ale României au dezbătut mai multe ore care serial e mai bun, spărgând o movilă de seminţe în faţa casei lui Pleşu.

“Păi tu compari repertoriul, anvergura unui Nea Popa din La Bloc cu inepţii ăia din Las Fierbinţi? Pentru asta i-am cărat noi plosca lui Noica, Andrei?”, a răbufnit Gabriel Liiceanu. În schimb, Pleşu îl acuză pe Liiceanu că e prea hipster, că se uită numai la seriale vechi.

Până la urmă, Andrei Pleşu a recunoscut că s-a pripit când a spus că-i place Las Fierbinţi, însă l-a temperat pe Liiceanu: “Gabone, când îmi pun platoul cu şaorme în faţă şi mă pun la televizor, se întâmplă să nu am telecomanda la îndemână şi mi-e lene să mă mai ridic. S-a nimeri să fie Las Fierbinţi, m-am uitat, mi-a plăcut până a apărut Maia Morgenstern”, ar fi declarat Pleşu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 august 2016 14:50
Citește mai mult despre: Las Fierbinţi liiceanu Plesu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult