Liiceanu și Dinescu și-au aruncat jigniri grave: „Bă, poetule!“, „Bă, filozofule!“

De câteva zile în spațiul public se desfășoară o gâlceavă care ne aduce aminte de zilele bune ale emisiunilor lui Dan Capatos sau Dan Diaconescu, între Mircea Dinescu și Gabriel Liiceanu. Însă dacă până acum au păstrat un discurs cât de cât civilizat, cei doi au lăsat azi decența la o parte și și-au aruncat jigniri grave unul altuia.

„Bă, poetule!“, i-a strigat Liiceanu bucătarului cu emisiune la TV, spre uluiala celor de față. „Tu știai, mă, că Platon a scris că poeții n-au ce căuta în cetatea ideală?“ Cumva previzibil, Dinescu nu a întors celălalt obraz, ci a plusat imediat cu o jignire și mai gravă: „Bă, filozofule!“, i-a strigat el directorului de editură.

Șocați și ei de jignirile grave pe care și le-au adus unul altuia, Dinescu și Liiceanu au realizat într-un final că totul a mers prea departe și au decis să cadă la pace. Astfel, Dinescu i-a gătit o rață la ceaun lui Liiceanu, în timp ce acesta i-a întors favorul și l-a dat cu cremele sale speciale pe tot corpul, gesturi care au detensionat complet conflictul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 martie 2021 18:00
Citește mai mult despre: Dinescu liiceanu scandal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult