Lingourile au fost mărunțiș! Anchetatorii au descoperit în seiful unui manelist banii de la o nuntă

După lingourile descoperite de anchetatori în seiful lui Darius Vâlcov, anchetatorii au reușit să dea o lovitură și mai mare, descoperind, în seiful cunoscutului manelist Călin Goia, banii obținuți de acesta în urma unei cântări la o nuntă. Chiar dacă depășește cu mult valoarea lingorurilor lui Vâlcov, suma abia trece de 3 milioane de euro, fericitul eveniment fiind organizat de un bulibașă sărac din Strehaia.

„După această descoperire, aproape că am uitat de Darius Vâlcov. Probabil îl vom elibera, pentru că, în comparație cu suma găsită la domnul Goia în seif, lingourile fostului ministru de finanțe par niște lănțișoare din tinichea. Ăsta e doar începutul, avem informații că domnul Goia deține mai multe laptopuri din aur, precum și o bancă personală construită la subsol, unde își depune banii de la nunți, fără să îi declare”, a menționat reputatul procuror Decebal Popescu.

Călin Goia se apără și spune că a declarat banii chiar în timp ce-i primea. „Pe măsură ce veneau invitații și-mi lipeau banii pe frunte și chelie, eu îi declaram la microfon: ‘500 de la nașu mare’, ‘1000 de la unchiul Leo din Constanța’, și tot așa. A fost totul legal, la vedere”, spune artistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
27 martie 2015 17:35
Citește mai mult despre: manelist nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult