Lino Golden, final de carieră. Veteranul muzicii trap a împlinit 21 de ani şi se retrage

După ce a fost pe val mai ceva ca salvamarii, Lino Golden a decis totuşi să ia o decizie matură şi să se pensioneze. Cu o avere de cel puţin 200 de milioane de view-uri pe Youtube, Lino Golden spune că pune în cui pantofii Balenciaga din picioare, pe care îi purta doar în clipuri: “Vreau să stau în trening şi să mă joc Fifa liniştit, înconjurat de nepoţii pe care o să-i am peste 20-30 de ani”, spune Lino Golden.

Nopţi care nu se mai termină şi plecat doar cu poliţia de prin cluburi şi de la after party-uri, astea i-au venit de hac fostului cântăreţ: “A dus o viaţă super obositoare. Nu era dimineaţă să nu găsim lângă patul lui un sutien mare. La uşa lui în fiecare zi nino nino să-l ia pe Lino. Nu putem să-l reparăm nici cu Cocolino”, explică o persoană din anturajul fostului star trap.

Lino precizează că renunţă definitiv la modul sport, are de gând să-şi ia un hibrid cu cutie automată şi s-o lase mai moale: “Îi las pe cei de la 5Gang să ducă mai departe muzica trap”.

Nicole Cherry spune că decizia lui lino a venit ca un şoc, dar că înţelege că anii trec şi orice carieră are un final: “Chiar şi eu sunt conştientă că trebuie să pun punct în 2-3 ani, nu să continui ca babetele alea gen Antonia sau Alexandra Stan”.

Scris de TNR
29 august 2019 15:08
Citește mai mult despre: Lino Golden

Alte articole

Vezi mai mult