Lino Golden, lăsat fără piele. Are să-i dea înapoi lui Velea 40 de tatuaje

Ceartă și partaj cu scandal între Lino Golden și Alex Velea. Lino are să-i returneze lui Velea 40 de tatuaje, inclusiv cel cu chipul său, riscând să rămână fără 60% din suprafața corpului. Din fericire Lino are multă piele în plus de când era un copil obez din Ferentari, care cerșea la semafoare resturi de mâncare și monede, înainte să fie remarcat de fanii manelelor deghizate în trap.

Încă nu s-a decis când și în ce emisiune va fi jupuit Lino Golden, dar e clar că operațiunea are o audiență demnă de Măruță. Lino a acceptat deja decizia tribunalului și i-a trimis lui Alex Velea prepuțul într-un plic, dar prepuțul fiind foarte mic Velea nu s-a mulțumit cu atât și insistă să obțină măcar fesele, umerii și gâtul lui Lino, unde e grosul pielii cu tatuaje. Alex Velea vrea neapărat ca Lino să-i dea tatuajul în care ei doi se sărută pasional, pe care Lino îl are exact pe scrot, ca să-i demonstreze lui Velea cât de mult îl aprecia ca amant.

Abi Talent s-a băgat și el în scandal și a anunțat deja că va cumpăra de la Alex Velea pielea lui Lino Golden, ca să-și facă husă la mașină, spre furia lui Lino, care l-a rugat să aibă respect și măcar să-i pună pielea pe jos în fața șemineului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 octombrie 2020 15:58
Citește mai mult despre: Abi Talent Alex Velea Lino Golden manele piele tatuaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult