Litoralul pentru toţi! În septembrie, vinzi un singur rinichi şi stai la Mamaia un weekend întreg

Programul “Litoralul pentru toţi” se bucură de un real succes printre tinerii cu mai puţină dare de mână! După 15 septembrie, trei nopţi de cazare la un hotel de 4 stele din staţiunea Mamaia – sau o săptămână întreagă la Eforie – îl vor costa pe românul de rând un singur rinichi, adică un sfert din preţul obişnuit al unei astfel de minivacanţe.

“Un singur rinichi şi mă duc la Mamaia! E incredibil!”, spune Deceneu Petrescu din Bucureşti, unul dintre primii înscrişi în program. “Dacă voiam să merg în sezon, trebuia nu numai să mi-i scot pe amândoi, dar să mai şi conving pe cineva să mi-i dea pe ai lui… Acu-i altă viaţă! Sper doar să-mi dispară cicatricea până la plecare, să pot purta şi eu costum de baie.”

Alţi bucureşteni sunt, însă, nemulţumiţi de noul program al Ministerului Turismului. “Doamne fereşte! Să-mi vând rinichiul pentru un weekend pe plaja aia infectă? În nici un caz”, declară Monica Luţă, 25 de ani. “Mie-mi place la munte, aşa că o să-mi păstrez organele pentru câteva zile la schi la Poiana Braşov.”

Scris de Vasile
3 septembrie 2016 00:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult