Economia înfloreşte! Potrivit Ministerului Turismului, în pragul minivacanţei de 1 Mai, staţiunile de pe malul mării sunt 100% pregătite să întâmpine fluxul uriaş de turişti aflaţi în drum spre Bulgaria, unde vor petrece, cu siguranţă, un weekend de vis.

hoteluri_comuniste_mamaia.jpg

În staţiunea Eforie Nord, zeci de proprietari de benzinării şi chioşcuri şi-au scos marfa la vedere, momindu-i pe petrecăreţi cu oferte care mai de care mai atractive. “Cine face plinul la noi primeşte o pereche de ochelari de soare şi harta litoralului bulgăresc, să nu se rătăcească!”, spune Giovani Caragea, patronul unei mici staţii PECO de pe malul mării.

Chiar şi hotelierii, care de obicei hibernează în această perioadă, sunt gata să-i primească pe românii care simt nevoia unui scurt popas înainte să se cazeze la Nisipurile de Aur. “Suntem mereu bucuroşi să primim turişti! Pot opri la noi în parcare, pot folosi WC-ul, avem chiar şi o casă de schimb valutar unde pot cumpăra leva ca să nu mai stea la coadă la jepcarii ăia din vamă”, se laudă proprietarul unui hotel de 4 stele din Jupiter.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Wednesday, 26.04.2017 16:39 Monden

National Cinematografic