Trăiască berea! Se pare că Liviu Dragnea a câștigat nu doar un pariu, ci și mulți ani de închisoare. A făcut un pariu pe Facebook și a câștigat o navetă de bere, deși putea la fel de bine s-o fure, după care a făcut prostia să se îmbete crunt și a ajuns să se toarne singur la DNA, recunoscând toate infracțiunile făcute în ultimii 20 de ani, de când e în politică la modul serios.

dragnea_turnat_singur.jpg
Și nu doar că le-a povestit procurorilor DNA toate mizeriile făcute, dar a făcut și live în Facebook cu mărturisirile sale, în capul lui crezând că astfel arată cât de șmecher e el. ”Așa e când nu ai nevastă, ca să-i povestești ei toate tâmpeniile care îți trec prin cap după ce exagerezi cu berea, ajungi să vorbești cu procurorii și să te torni singur pe Facebook”, a comentat sec un angajat DNA.

Dar a fost o noapte grea nu doar pentru Dragnea și procurorii DNA, ci și pentru Viorica Dăncilă. ”A trimis-o de vreo opt ori după țigări, că de fiecare dată cumpăra marca greșită, că nu citea bine de pe foaie”, a povestit un procuror. ”Și a jignit-o grav, că de ce n-o duce capul să-i știe marca preferată de țigări, ca Grindeanu sau Tudose. Dar le-a jignit și pe Firea și Olguța, nici nu vreți să știți ce-a spus despre ele.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 08.05.2018 10:30 Monden

National Cinematografic