Localnicii din Strehaia, terorizaţi de hoţii de cai care le tot sparg locuinţele

O bandă de hoţi de cai a băgat spaima în Strehaia! Potrivit presei locale, Poliţia e complet depăşită de situaţie, iar câtorva strehăieni ghinionişti le-a fost spartă casa chiar şi de mai multe ori.

Curajoşi, hoţii ar fi pătruns chiar şi în locuinţa viceprimarului din Strehaia, de unde ar fi sustras un televizor cu plasmă, bibelouri, bijuterii şi un armăsar pur-sânge arab în valoare de peste 20.000 de euro.

“Mi-e frică să mai ies afară!”, spune Jean T., afacerist în domeniul burlanelor. “Oricâte lacăte aş pune la uşă, tot risc să mă trezesc cu casa spartă şi toată averea sustrasă. Ăştia nu sunt amatori. Sunt hoţi de cai profesionişti, probabil de la Brăila.”

În speranţa că vor reuşi să-i descurajeze pe hoţi, câţiva locuitori şi-au procurat seifuri rezistente. “O casă de valori suficient de mare pentru 5-6 cai frumoşi reprezintă însă o investiţie considerabilă”, declară strehăianul. “Câţiva vecini au încercat chiar să-şi electrifice caii, dar asta le-a făcut mai mult rău decât bine.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 mai 2015 16:05

Alte articole

Vezi mai mult