Locuitorii din Militari, sfătuiți să țină geamurile închise pentru a nu se face și mai frig afară

Primăria a făcut astăzi un apel disperat către locuitorii din Militari și Drumul Taberei, care riscă să ducă temperaturile din București la un minim istoric. Totul a pornit după un gest iresponsabil făcut de un pensionar din zona Favorit, care a deschis geamul în speranța că se va mai încălzi un pic, fapt ce a dus la o reducere a temperaturii din zonă cu 5 grade.

“Tocmai pusesem berea la înghețat lângă calorifer, care e sloi, și am văzut că afară era soare. Cu ultimele puteri, că am degetele bocnă, am tras cât am putut de mânerul de la geam, care s-a deschis. Abia după ce i-am văzut pe cei de pe stradă că încep brusc să scoată aburi pe gură am realizat ce făcusem. Nu sunt un criminal!”, s-a apărat Decebal Popescu.

“Îi rugăm pe locatari să fie inventivi, să se uite la Bear Grylls, să dea foc la ce mai au prin casă, dar nu care cumva să deschidă geamurile pentru că ar fi o catastrofă pentru semenii lor. Cu toții știm că acele blocuri nu au mai fost încălzite de anul trecut, însă am văzut că locuitorii din Siberia rezistă și la -40 de grade, și nu se plâng”, a arătat reprezentantul Radet.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 ianuarie 2016 17:02
Citește mai mult despre: ger Militari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult